0

Sommarlovsskejt!

Vill du testa något nytt?! Lär dig skejta i sommar! För dig mellan 8 och 12 år så anordnar Active 0480 sommarlovsskejt! 🙂

Inga förkunskaper krävs. Tvärtom. Det handlar om att lära sig grunderna. Vi har också  10 stycken skateboards samt hjälmar och skydd som du kan låna om du behöver.

Vi kommer att finnas på plats i Färjeparken i Färjestaden varje onsdag mellan 17.30 och 18.30 med start vecka 26, veckan efter midsommar, och fram till och med vecka 32, veckan innan Ironman. Totalt sju gånger.

Ingen föranmälan behövs utan känn dig fri att komma om och när du kan. Samtidigt tänker vi oss en grupp på max 10-12 personer respektive gång och vi kommer försöka anpassa nivån så gott det går så att alla känner sig välkomna samtidigt som alla också förhoppningsvis kan lära sig ett och annat utifrån sin egen nivå. Vi ska alltså åka och ha skoj ihop.

Efter lite skejt så vill vi tipsa om bad i Färjestadens hamn och kanske en glass på det som pricken över i:et. En skön, trevlig och mysig avslutning på en sommardag efter en go’ skejtsession. Något som dina föräldrar får ansvara för.

För deltagande krävs medlemskap i Active 0480 vilket kostar 100 kr och sedan kostar det 20 kr/gång. Vi tar inte emot kontanter vid denna aktivitet, utan Swish gäller och betalning sker på plats. Swish gäller också om man önskar bli medlem vilket också löses på plats. Notera också att medlemskap ger dig möjlighet till ett lägre pris för åkning inomhus senare under hösten. Kom gärna i tid så att vi kan lösa betalning och etc innan vi sätter igång. Då slipper övriga deltagare att vänta.

Vid regn ställs aktiviteten in. Det är ingen mening med att åka om det regnar och marken är allt för blöt. Inställd session anslås på föreningens Facebooksida senast 15.00 samma dag och sidan hittar du här.

Period: Vecka 26 t.o.m. vecka 32
Dag: Onsdagar
Tid: 17.30 till 18.30
Plats: Färjeparken
Pris: Medlemskap 100 kr + 20 kr/gång betalning via swish ej kontanter
Frågor: Kontaktformuläret här eller active0480@gmail.com

Sommarlovsskejt