Hallen & öppettider

Spelefanten

Active 0480 ansvarar för en del av den multisporthall som skapats i Spelefanten på Torsåsgatan 7 i Kalmar (bakom Coop Forum och ICA Maxi). Här samverkar vi med Kalmar Klätterklubb och Free Motion Parkour Klubb som en del av ett arvsfondsprojekt. Vår yta är inte stor, men här finns två ramper, en bank, en quarterpipe, några flyttbara boxar, rail och en pyramid/hip. Här går det utmärkt att nöta tricks för att förbättra, stärka och bibehålla sina färdigheter under årets kalla och mörka månader. Det finns skateboards, hjälmar och skydd att låna för nybörjare som vill testa.

Klicka på kartan för att komma till google maps och få vägbeskrivning.

Karta Spelefanten

 

Åkavgifter inomhus

Samtliga avgifter betalas i första hand med swish (ej kontanter) i samband med besök under våra öppettider i Spelefanten. Den som saknar swish kan dock betala medlemskap och terminskort via banköverföring istället, detta sker i så fall i god tid innan besök i Spelefanten (ej på plats). Kontakta styrelsen för mer info.

Det går att betala per gång man åker, men ett alternativ är att köpa ett åk-kort/terminskort vilket ger fri åkning alla gånger som hallen är öppen. Terminskort förutsätter medlemskap.

Medlemskap för 2020 kostar 150 kr

Åkning för medlem kostar 40kr/gång
Åkning för icke medlem kostar 80 kr/gång

Åk-kort/terminskort för våren kostar 400 kr
Åk-kort/terminskort för hösten kostar 500 kr

 

Hyra av hallen

När vi inte har öppet ordinarie öppettider går det bra att hyra hallen för exempelvis barnkalas. Det kostar 700 kr per gång och gäller upp till tre timmar.  Lån av skateboards, hjälmar och skydd ingår i mån av tillgång.

Instruktör kan också närvara vid hyra av hallen för en extra kostnad om 300 kr per timma. Dock gäller det bara under förutsättningar att vi kan hitta en instruktör som har möjlighet. Allt arbete i föreningen sker ideellt. 

Välkommen att kontakta styrelsen med en förfrågan om aktuella datum och övriga önskemål.

 

Öppettider i hallen

Bevaka/följ gärna vår Facebook-sida och Instagram-sida för eventuella snabba ändringar, extra öppet eller inställda tider till följd av sjukdom etc.