0

Hallen stängs!

Det finns inga egentliga restrektioner för att hallen ska stängas. Tvärtom. Folkhälsomyndigheten rekommenderar fortsatta fysiska aktiviter dock gärna utomhus. Anledningen till att vi stänger är att det är bekymmersamt på grund av Covid-19 att kunna garantera att vi kan hålla öppet när vi så lovat. Från en dag till en annan ändras förutsättningarna och styrelsen finner därför att det nu är lämpligast att stänga hallen helt fram till och med sommaren än att gång på gång behöva ställa in. Osäkerheten blir för stor.

Istället hänvisar vi till betongparken och vi kommer arbeta för att där under kommande helger ge gratis prova-på. Följ oss på FB eller Instagram där vi kommer att avisera dessa aktiviteter.

För er som löst åkkort under våren kommer en viss form av kompensation. Ni får möjlighet att köpa höstens åkkort till 100 kr rabatt. Behåll vårens åkkort och visa upp det när ni köper höstens och 100 kr dras av direkt.

Vi hade gärna rullat på inomhus ett tag till, men omständigheterna gör det allt för svårt att få till på ett bra sätt. Samtidigt har vi betongparken och det är fantastiskt skoj. Vi får vara extra glada för att den finns.