Hallen & öppettider

Spelefanten

Active 0480 ansvarar för en del av den multisporthall som skapats i Spelefanten på Torsåsgatan 7 i Kalmar (bakom Coop Forum och ICA Maxi). Här samverkar vi med Kalmar Klätterklubb och Free Motion Parkour Klubb som en del av ett arvsfondsprojekt. Vår yta är inte stor, men här finns två ramper, en bank, en quarterpipe, några flyttbara boxar, rail och en pyramid/hip. Här går det utmärkt att nöta tricks för att förbättra, stärka och bibehålla sina färdigheter under årets kalla och mörka månader. Det finns skateboards, hjälmar och skydd att låna för nybörjare som vill testa.

Klicka på kartan för att komma till google maps och få vägbeskrivning.

Karta Spelefanten

Åkavgifter inomhus

Samtliga avgifter betalas i första hand med swish (ej kontanter) i samband med besök under våra öppettider i Spelefanten. Den som saknar swish kan dock betala medlemskap och terminskort via banköverföring istället, detta sker i så fall i god tid innan besök i Spelefanten (ej på plats). Kontakta styrelsen för mer info.

Det går att betala per gång man åker, men ett alternativ är att köpa ett terminskort vilket ger fri åkning alla gånger som hallen är öppen. Terminskort förutsätter medlemskap.

Perioden 1 jan 2020 till och med årsmötet som hålls 2020-02-01 gäller medlemskap som är löst under 2019. Alla åkning, oavsett medlemskap eller inte, kostar 40 kr/gång.

Hyra av hallen

När vi inte har öppet ordinarie öppettider går det bra att hyra hallen för exempelvis barnkalas. Det kostar 700 kr per gång och gäller upp till tre timmar.  Lån av skateboards, hjälmar och skydd ingår i mån av tillgång.

Instruktör kan också närvara vid hyra av hallen för en extra kostnad om 300 kr per timma.

Välkommen att kontakta styrelsen med en förfrågan om aktuella datum och övriga önskemål.

Öppettider i hallen

Bevaka/följ gärna vår facebook-sida för eventuella snabba ändringar, extra öppet eller inställda tider till följd av sjukdom etc.

Grundschema perioden januari 2020 till februari 2020 är följande…

Per vecka perioden januari 2020 till februari 2020…