Active 0480 ansvarar för en del av den multisporthall som skapats i Spelefanten på Torsåsgatan 7 i Kalmar (bakom Coop Forum och ICA Maxi). Här samverkar vi med Kalmar Klätterklubb och Free Motion Parkour Klubb som en del av ett arvsfondsprojekt. Vår yta är inte stor, men här finns två ramper, en bank, en quarterpipe, några flyttbara boxar och rail och sedan i julas en pyramid/hip. Här går det utmärkt att nöta tricks för att förbättra, stärka och bibehålla sina färdigheter under årets kalla och mörka månader. Det finns skateboards, hjälmar och skydd att låna för nybörjare som vill testa.

Medlemskap kostar 130 kr per kalenderår. Åkning kostar 35 kr eller 80 kr per gång beroende på om du är medlem eller ej. Medlemmar kan även teckna 10-kort för 300 kr. Kortet är personligt och giltigt under aktuellt kalenderår.

Samtliga avgifter betalas i första hand med swish (ej kontanter) i samband med besök under våra öppettider i Spelefanten. Den som saknar swish kan dock betala medlemskap och 10-kort med banköverföring istället, detta sker i så fall i god tid innan besök i Spelefanten (ej på plats). Kontakta styrelsen för mer info.

När vi inte har öppet (ordinarie öppettider) går det bra att hyra hallen för exempelvis barnkalas. Det kostar 700 kr per gång och gäller upp till tre timmar.  Lån av skateboards, hjälmar och skydd ingår i mån av tillgång. Instruktör kan också närvara vid hyra av hallen för en extra kostnad om 300 kr per timma. Välkommen att kontakta styrelsen med en förfrågan om aktuella datum och övriga önskemål.

Karta Spelefanten