Föreningen Active 0480 är sedan 2012 Kalmars skateboard- och bmx-förening. Vi driver skateboard framåt i detta hörn av Sverige. Våra motton är ”skateboard åt folket” och ”skateboard åt och för alla”. Även om vi främst organiserar skateboardåkare och bmx-cyklister så är också inlines- och kickbikeåkare välkomna.

Förutom denna hemsida hittar du oss även på Facebook där vi kontinuerligt gör uppdateringar kring öppetider och saker som händer i föreningen. Klicka ”gilla” och ”följ” oss där eller spana in denna sida titt som tätt för koll på det senaste.

Medlemskap kostar 130 kr per person och kalenderår och innebär förutom ett aktivt stöd till föreningen och utvecklingen av åkmöjligheter i Kalmar, rätt till lägre åkavgifter, möjlighet att köpa 10-kort samt 10% rabatt på ordinarie priser på Streetlab.nu (rabattkod Kalmarskate). Mer om vad som gäller för åkning i hallen hittar du här. För nybörjare som vill testa så finns brädor, hjälmar och andra skydd att låna vilket gäller både barn och vuxna. Det är aldrig för tidigt eller för sent att lära sig åka skateboard!

Spana in vår spotkarta för info om var du kan hitta ställen både inomhus och utomhus att åka på i Kalmar med omnejd.

Barngrupp